märts, 2019

01märts19:1519:15JAMÓN IBÉRICO LÕIKAMISE ÕPITUBA JA DEGUSTEERIMINETALLINN CENTRO PICASSO

Event Details

Õhkkuivatatud või vinnutatud toorsink ehk jamón on hispaanlaste au ja uhkus. See on Hispaania köögi üks armastatuimad roogasid, mida naudib nii suur kui väike. Baarides ja poodides rippuvaid suuri seakintse on näinud vast igaüks, kes Hispaanias käinud. Jamón ibérico valmib ibeeria tõugu sigade lihast.

Õige lõikamine on jamón ibérico õrnade ja aromaatsete maitseomaduste parimal väljatoomisel äärmiselt oluline. Traditsiooniliselt lõigatakse sinki alati käsitsi. Õpitoas räägitakse, mis täpselt teeb jamón ibérico nii eriliseks ning antakse praktilisi näpunäiteid, kuidas sinki lõigata ja serveerida.

Tule ja naudi maitsvat jamón ibéricot Picasso Keskuses. Õpitoa viib läbi Hispatime.
Hind 15€ (sisaldab ka ühe klaasi veini või kohvi/teed)

Kõigi üritustel ja proovitundides osalenute vahel loosime välja 10 keskuse sõbrakaarti ning tasuta hispaania keele kursuse väärtuses 250 eurot.

Palun registreeruge tundidesse ja üritustele : 53612414, tallinn@centropicasso.com või keskuse Facebooki lehel

Centro Picasso

Time

(Reede) 19:15 - 19:15

Location

Centro Picasso

Pikk Jalg 3-15

0 Comments

X