aprill, 2016

02apr10:00HISPAANIA TSIRKUSE MÄNGUTUBA

Event Details

02.04 kell 10.00 Salme Kultuurikeskus
HISPAANIA TSIRKUSE MÄNGUTUBA

Treener Pablo Álvarez ehk Marino Clown (Hispaania-Soome) töötoast kutsume osa võtma vanemaid koos lastega vanuses 4-8 aastat. Läbi tsirkuse, mängude ja improvisatsiooni avame ennast loomingulisusele. Töötuba toimub universaalses, kõigile arusaadavas tsirkusekeeles, mida vürtsitavad üksikud hispaania-, soome- ja ingliskeelsed sõnad.

Pääsme hind ühele lapsele ja ühele vanemale on eelmüügist 10 €, kohapeal 12€. Kohtade arv on piiratud.

Tsirkusestuudio Folie on asutatud aastal 2000 inspireerituna asutaja lihtsast soovist luua tsirkuseetendusi. Folie on ainuke Eestis tegutsev tsirkuse õppekavaga huvikool lastele ja täiskasvanutele. Tänaseks on Folie kasvanud tsirkusekoolist organisatsiooniks, mille tegevusvaldkonda kuuluvad lisaks koolitusele ka professionaalsed produktsioonid (etendused), kaasaegse tsirkuse festivalide korraldamine ja osalemine rahvusvahelistes tsirkusevõrgustikes.

Folie tsirkusekoolis õpib 170 last, trennid toimuvad 3-6 korda nädalas. Treeningprogramm on mitmekülgne ulatudes akrobaatikast näitlejameisterlikkuseni ja sisaldades tsirkusealade erialatreeninguid. Kõige väiksemad lapsed saavad tsirkusekooli tulla koos vanemaga, et koos mängides ennast arendada ja tsirkusest rõõmu tunda. Igal aastal tuuakse lavale etendusi, suurte etendusi mängime alati ka välisfestivalidel. Aastal 2016 mängime kaasaegse tsirkuse etendust “Vaikus”.

 

folie logo

Time

(Laupäev) 10:00

Location

Salme Kultuurikeskus

Salme 12, 10413 Tallinn

X